BACK_TO_TOP

 1. Vorig
  Volgend
  Product 1 of 3
  Dit artikel is op zondag, 10 maart 2013 toegevoegd.

  DJI Inspire 1
  [INSPIRE1] UX583PE

  DJI maakt het met de Inspire 1 nog makkelijker om fantastische luchtfoto's en -video's te maken. Alle technologieën komen samen in é é n simpel alles-in-een-systeem en is geschikt voor zowel begi...

  Prijs  € 1.900,00

  Beoordelingen
   

DJI maakt het met de Inspire 1 nog makkelijker om fantastische luchtfoto's en -video's te maken. Alle technologieën komen samen in é é n simpel alles-in-een-systeem en is geschikt voor zowel beginners als professionals!  Het opstijgen en landen is makkelijker dan ooit tevoren. Met  é é n  simpele handeling vlieg je de DJI Inspire 1 de lucht in of zet je hem weer veilig op de grond. 

Aerodynamisch design 

Elk onderdeel van de Inspire 1 is ontworpen om de quadcopter zo licht mogelijk te houden. Het ultra lichte design geeft extra controle en zorgt voor een langere vliegtijd. De armen zijn gemaakt van sterk carbonmateriaal die, eenmaal in de lucht, omhoog bewegen uit het zicht van de camera. Op die manier is het mogelijk om de camera 360 graden te laten draaien zonder dat er iets zichtbaar is van de drone.  

Camera en gimbal

De Inspire 1 is uitgerust met een nieuwe camera waarmee het mogelijk is om haarscherpe beelden te schieten in 4K met 30fps. Met de jarenlange kennis en ervaring in het ontwikkelen van camerastabilisatie heeft DJI een gimbal ontwikkeld die gegarandeerd stabiele beelden geeft in alle vliegomstandigheden. Met de mobiele applicatie kijk je mee met de Inspire 1 en is het mogelijk om de instellingen van de camera te wijzigen. De camera en gimbal zijn demonteerbaar, zodat het updaten van de camera of de gimbal mogelijk is. 

Intelligent power systeem

Door het handige nieuwe systeem kom je nooit meer onverwachts met een lege accu te zitten. Op je live scherm kan je niet alleen bij houden hoe vol de accu nog is, ook wordt er aangegeven wat de maximale vliegduur nog is en wordt de afstand tot de thuislocatie berekend waardoor je altijd voldoende accu hebt om terug te vliegen. 

Dynamisch home point 

Wanneer er een GPS-signaal beschikbaar is op de zender wordt het return-to-home point automatisch geüpdatet. Op die manier verplaatst het return-to-home point mee met de zender. Dit is vooral handig wanneer je grotere afstanden wil afleggen met bijvoorbeeld een auto of boot. De weg naar het home point wordt op die manier verkleind waardoor je langer kan vliegen. 

Vlieg binnen- en buitenshuis

Binnen vliegen was altijd tricky en alleen weggelegd voor gevorderde vliegers. De DJI Inspire 1 maakt binnen vliegen nu  mogelijk  voor iedereen dankzij Optical Flow. Door het gebruik van deze speciale Optical Flow technologie is het mogelijk om de locatie ten opzichte van de grond te bepalen zonder dat je een GPS-signaal nodig hebt. Tijdens het landen zal het landingsstel automatisch uitklappen.   

Samen sta je sterker

De DJI Inspire 1 is ook te besturen met twee verschillende zenders. De ene persoon houdt zich bezig met de vliegrichting en de route terwijl de andere persoon zich enkel focust op het besturen van de camera en gimbal. Door samen te werken creëer je betere en complexere beelden dan ooit tevoren!

New Camera and Gimbal System Get crystal clear images with DJI’s most advanced camera to date. The gimbal holding your camera is the result of DJI’s years of expertise in camera stabilization, giving you smooth, stable footage in any flight conditions.
• Video: 4K @ 24-30 fps, or 1080p @ 24-60fps, • Photos: 12 Megapixels
• Lens: 9 elements in 9 groups including an aspherical element
• 1/2.3 inch CMOS sensor
• 94° wide-angle FOV
• 3-axis, 360° rotating gimbal
In Winkelwagen  0 artikelen

Betaal met

DJI INSPIRE 2 Combo met Zenmuse X5S
De Inspire 2 neemt alle goede kenmerken van de Inspire 1 en verbetert het. Een g...
Prijs:  € 5.866,12